Cara naikan selera makan anak

Anak pilih pilih makan, kadang nak makan mee goreng tapi sikit sangat tak suka makan sayur dah makan sikit sikit saja .. tapi buah suka sangat wahai mumies boleh tak sharing menu makanan untuk anak yg kurg selera makan ni anak umur 20month

1 Balas

Kadang anak jadi gini bukan sebab kurang selera makan… mungkin dia belum jumpa yang kena dengan selera dia… kalau mee mungkin booeh try pasta yang colourful tu ada jual untuk budak2… nasi mungkin boleh try sushi, gimbab, nasi hujan panas yang nampak menarik untuk anak2…

7d ago

Tq sis suda bagi idea bgni nanti nak cuba