36days baby

Assalam, my 36 days baby keeps crying without any reason. I changed his diapers, breastfeeding him. Idk what to do. Or is this normal for every newborn?

1 Balas

Selain pastikan pampers kering dan menyusu sampai kenyang.. kena makse sure jugak baby dalam keadaan selesa sebelum dia boleh tidur.. kena dukung lah.. kalau tak larat letak dalam buaian.. ataupon any rocker baby.. sekarang banyak jenis.. baby dah sedap.. comfort.. barulah boleh tidur.. macam kita jugak kann