Anemia..HB low

Aslm..hi mommy2 smua..sy nak share pasal HB low..msti mommy2 dkat sni ada problem yg sma..sy skrg trimester ke3 daa..msa 29 week hari tu HB masi low 10.8..sy risau HB still low sdgkn daa msuk trimester ke3..daa mcm2 bnda cuba still low..nak tau apa sy buat..sy try consume mnuman ni (gambar-utk mslah anemia) smggu sblm ambil drah lg..dan alhamdulillah 🤲 HB trus naik 11.6..and now sy 32 week..sy truskan consume dan HB maintain 11 keatas🥰 Untuk mommy2 nak ikhtiar..try consume insyaAllah HB trus naik..Harga dia RM56 (Sabah/Sarawak)..RM55 (Semenanjung Malaysia)..nak try consume boleh wsp sy👇 0167388204

Anemia..HB low
1 Balas

sebelum ambil ni puan consult 1st dgn doc tak? sebab dia ada spirulina