Hai mommy2 cm mne nk atasi hb low.. Ank frst hb low ,,skrg ngdung lg hb low.. Sedih sbnrnya..bntu sy

#bantusharing kdng2 drop

2 Balas

banyakkan makan buah, sayur, ikan, ayam dan daging serta makanan yg tinggi vit c dan zar besi. Caffein, tea, milo, klau boleh tk payah ambik terus.

2y ago

sya dari ank frst dpt thu hb low mmg xmmum milo tw.. awak hb low jgk k

Kalau macam saya, saya banyakk makan buah jambu batu dengan buah delima, kalau makanan tu kadang2 makan kerang dengan hati ayam, alhamdulilahh naik

2y ago

insyaallah sya cuba.. sbb buka buku 9.8 pas tu kena ambik darah 1 btol pom drop lg... dr souh tggu lg sbln nk tgok keadaan cm mne..