Baby tak berak

Aslm hai ibu ii nak tnye normal ke dalam satu hari tu baby tk berak semenjak nak masuk 6bulan ni kurang dia berak baby tkde meragam nangis dia aktif je macam biase

1 Balas

sama la sis... baby saya dlu berak kerap dah nak masuk 6 bulan ni sekali sehari je berak... atau selang sehari... 😂... tapi dia xde apa apa masalah pun... aktive pun ye.. bising pun ye😂🤣😂🤣 alhamdullilah ❤️... maybe sebab dia nak growing kan... jgn risau puan👍 insya allah baby baby kite sihat❤️ amin.