Berak cair

Hai, anak saya 1 bulan lebih dia berak cair. Sebelum ni start first berak tahi dia normal. Tiba2 tahi dia jadi cair tapi dia tak meragam & berak pun 1 hari sekali, kadang2 2 hari sekali. Dia berak tak nangis & meragam. Memang macam normal rupa dia berak tp tahi dia memang cair betul. Dah 6 kali dia berak cair

1 Balas

6 kali dalam sehari ke? Kalau awak rasa luar daripada kebiasaan bawa ke klinik atau hospital ya.