Baby 2bulan kurang berak

Salam nak tnya baby 2bulan kurang berak saya bg susu bdn cmpur susu formula dupro tpi dia ok tkde sembelit smlm berak sehari je lepastu dh tk berak smpai harini😌tido smua lena , adekah normal yea ibu ii☺️#firstbaby #ingintahu

Baby 2bulan kurang berak
3 Balas

Salam. Kalau anak tak meragam, berak tak sembelit, tahi tak keras, kalau memang selalu selang sehari berak, Takda muntah² . Normal je, mommy. Tapi kalau nak bagi kerap berak cuba buat anak senaman cycling dan urut perut anak urutan i love u. Mommy boleh makan buah mana tahu anak senang berak.

1y ago

Sama² 💕

Samalah dengan anak sy 2 bulan jgk.. berak sekali je sehari... tapi ok je yang penting tahi dia lembut tk keras, kerap kencing, kentut, tak meragam.. saya selalu buat urutan iloveu lepas mandikan dia..

1y ago

Semalam je di berak harini tk lgi tpi dia ok tk mergam kentut ii kencing byk , tpi tu la sebagai mak kn risau😌

dugro bkn susu fm untuk bdk 1thn keatas ke sis. klau dupro yela untuk 0-12bln.

1y ago

Sorry ii bukan dugro tpi dupro😂haa yee dupro anak saya minum