Baby kerap membuang

Hai nak tanya . Sy first mom . Baby sy umur 2month + . Full fm . Sebelum ni okay je berak 1 kli sehari . Semalam strt berak lebih dri 10x . Lepas menyusu 3 oz , dia berak 3 kali. Setiap kali menyusu , konfem berak 2/3 kali . Dia tak meragam , aktif je macam biasa . #ingintahu #bantusharing

1 Balas

cirit. berak lebih dari kebiasaan = tak normal. dari ayat puan pun tgk sekali susu berak 2-3x, hanya cirit je begitu. lg kalau lebih 10x. bawa ke klinik.