due nak dekat

Askum..sape2 ibu kat sini dah rase nk bersalin wloupon due awl jun nt???sy skg ni bby contraction je..n die dah engage cume tunggu bukaan je..hari tu ada g hspital sbb ttbe die ngeras dr ptg smpai mlm..doc check bukaan dah 1 cm..cume laluan je xbukak lg...pinggang x brapa sakit sgt tp ngeras die tu buat sakit ..bawah kite pon dah ase mcm benda bk keluar..now pon bby sgt aktif..hope2 sape2 ibu2 mcm saya dipermudahkan...

1 Balas

Saya pon early june😅 Tengah cuak cuak seram ni Da start rase sakit bawah, mcm senggugut. Cume nak tahu, husb boleh follow dlm LR ke during pkp ni?

4y ago

Moga dipermudahkan pn fadilah, bukak jalan tu ramai yg ckp sakit, sy pon takut ni