Tahan Wad

Arini ptg sakit kt ari².. smpai sakit pinggang².. xtahan sgt trus dtg spital,dtg spital check jln xbukak lg..dah 40w dah.. ada x cara nk bukak jln bg cpt! nih first bby..xtaw nk bt cmner dah.. xde tanda pape pon yg kluar lg..cm askit mgeras tu ade..tp kjap²..jln xbukak..help ?

13 Balas

Mcm kawas sy dulu dia xnk overdue date.. Dia mkn ice cream malaysia perisa nenas sambil pusing kampung jln kaki.. Alhmdulillah mlm tu turun tanda subuh bersalin

Kena byk berjalan sus dan doa nabi yunus a.s. moga dipermudahkan urusan sis. Dan jgn lp borak ng bby..mintak bby beri kerjasama. 😊

5y ago

insyaAllah..tq yunk 😘❤

Buat ketuk ketapi , jalan kerap . Jalan je sepanjamg dalm ward tu. Buat squad bnyak2 dlm bilik air klu malu nak buat

cuba buat senaman jalan itik.. ari tu masa masuk wad,, ada mommy yg share tips tu.. tuptup katil sebelah dah besalin.. 😅

5y ago

ok yunk..tq 😁

Sy esok kena serah diri..bru 39w5d tp xde tnda jgk..susah hti jgk ni.. sabar ye smga kita dipernudhkan urusan

Henjut2 kt gymball, jln itik, n bce laillahailla anta subhanaka Inni kuntuminazzolimin.. Smoga dipermudahkan ☺️

Senaman ketuk ketampi...byk kan berjalan.. Pujuk baby suruh kluar... Insyaallah dipermudahkan..

Cer bersama suami.ramai tengok pengalaman saat2 akhir bersama Suami keeseokan Hari dah bersalin

Ade kawan pon overdue dia buat squad and excercise, tup2 esoknya dia beranak dah

5y ago

dah buat dah yunk..senaman mcm² xde gak bukak jln 😅..tawakal je lhaaa

Bykkan berdoa, bykkan berjln sis...semoga dipermudahkan.