Gender baby

Askum mommy semua.. Nak tanya lah.. Tadi ada scan GENDER.. doc kata 95% baby girl Nmpk triangle sign baby girl tp tak confirm 💯 Mmg betul ke? Sbb sy dah excited nak beli barang2 baby girl hahaha Tkt kuar baby boy pulak Haha Walaupun sy ada sepasang tp kali ni dgr girl sy excited betul sbb brg2 bby girl comei 😂#advicepls #pleasehelp #ingintahu

7 Balas

Susah nak agak kalau x share gmbr scan tu. Sy x tau pla triangle sign tu mcm mna, yg saya tau nak tengok sign 3 garis tu je kalau untuk girl..

9mo ago

Ye aurat 😅 Sbb tue sy tny saja.. 😊 Triangle tue mcm kemaluan girl doc kata Maybe bahasa dia lain kot Biasa orang panggil burger kan Ni dia ckp triangle.. 😬