Gender baby

Askum mommy semua.. Nak tanya lah.. Tadi ada scan GENDER.. doc kata 95% baby girl Nmpk triangle sign baby girl tp tak confirm 💯 Mmg betul ke? Sbb sy dah excited nak beli barang2 baby girl hahaha Tkt kuar baby boy pulak Haha Walaupun sy ada sepasang tp kali ni dgr girl sy excited betul sbb brg2 bby girl comei 😂#advicepls #pleasehelp #ingintahu

7 Balas

Sy pun bru lepas scan yg 28w kat kk (ank no.2), tanya doc boleh tngk jantina x, doc kata klau nmpak nanti dia bagitau, nah sekali bby bagi kerjasama doc cakap boy tu nampak telur smbil suruh kita tngok sendiri 🤭.. masa nk balik bagitau suami, maka bapaknya redho je laaa sbb klau boleh dia nk girl, yg pertama pun dia duk cakap girl² tp naluri kita cakap boy, sekali betul kluar boy..

8mo ago

Yekew sis.. Hehe Xpeh no 3 nanti 😄

selalu nya untuk girl akan nampak sign burger ataupon 3line awak. xpernah lg nmpk bentuk triangle. mcm sy masa scan baby nmpk baby girl pertama kali pon excited. sbb yg 1st sy lelaki. excited nk beli baju comel2. hee. tp ada kerisauan juga. tp setiap kali scan doctor ckp girl rasa mmg betul smpi la buat detail scan. baby keluar mmg girl. skrg dh 7m++

8mo ago

Ye first time sy dgr triangle.. Anak first sy girl tue pun doc ckp “ada burger mmg girl lah” ni tiba2 “sy nmpk triangle mcm girl 95% tp xpasti sbb tkt pistol boy tue kecil” terus sy dh konpius hahaha.. Tp peratus tue bnyk doc bg 95% 🤣 Mmg rambang sis setiap hari sy duk tgk brg bby girl kt shoppe hahaha

kalau nak selamat beli terus yang unisex. kadang scan pun kata girl nanti keluar boy. beli unisex senang. girl dengan boy boleh pakaim dah besar sikit nak bagi pakai baju gegirl baru beli pula hehhe. just pendapat je.

6mo ago

sama la. sy pun uri kat bawah. huhu risau kena caeser je ni. huhu. sy scan dr kata laki. sy kalau boleb nak girl 😁 nama siap2 cari dah hahaha. yp xpela anak first ni biarlah. asal sihat udah insyaAllah

sy 5 kali scan smua nmpk burger sign. dari scan dgn doktor klinik swsta, di Kk, pakar smua nmpk yg sama je. kalau kes awak ni mcm tk sure dan tak confirm plak doc cakap kan. tkleh nak over confident ler huhuhu.

8mo ago

Tue lah Tp 95% tue mcm bnyk 😂 Adoiii xpeh lah sy tunggu lg 2minggu check gender Dh geram tgk scarf baby lah bj2 aduhaiii 😂 Geram lah brg2 bby girl ni..

Susah nak agak kalau x share gmbr scan tu. Sy x tau pla triangle sign tu mcm mna, yg saya tau nak tengok sign 3 garis tu je kalau untuk girl..

8mo ago

Ye aurat 😅 Sbb tue sy tny saja.. 😊 Triangle tue mcm kemaluan girl doc kata Maybe bahasa dia lain kot Biasa orang panggil burger kan Ni dia ckp triangle.. 😬

Saya dari 12w smpai skrng 29w sama je burger sign🤣 dah brpa kali scan pun sama jawapan. So mmg tu la tu gendernya haha

8mo ago

💯 ek sis.. Sy doc ckp 95% jew 5% kemungkinan boy 😅 Kesudahan nya sy rasa mcm 50/50 jew 😂

First time dengar triangle sign 😂 dulu pregnant anak perempuan jumpa 4 dr, empat2 dr guna ‘burger’ sign 😃

8mo ago

Ye sis.. anak first sy pun doc ckp burger mmg girl, ni td “95% nmpk girl sbb triangle, 5% maybe boy sbb tkt pistol tue kecik xnmpk” Sy ckp “confirm girl ke doc?” Doc “95%” Tp 95% tue bnyk kan 😂 Xpasal2 sy jd 50/50 Dh lah excited dgr girl 😬 Walaupun ada girl