Diet ketika hamil

Askm dn slm sejahtera semua mumy2..nak tnya mcmana nak diet klu pregnant 24week?checkup td nurse kata jauh naik berat bdn..last 16/8 93kg masa apoiment nurse..masa apoitment doc 11/9 98kg dan yg terbaru 26/9 100kg...bila dgr mcm ni rasa ada stres sikit la...ada pendapat n pengalaman x mumy?bole share x?tqvm

2 Balas

sy jnis xnaik berat .. bukak buku 67.2kg .. skrang da nk masuk 7bln prgnant , 67.6kg baru ..