Adakah anda mengasingkan baju putih dan baju bewarna sebelum mencuci pakaian?
Voice your Opinion
Ya, saya asingkan baju bewarna
Tak, saya campurkan sekali

2838 respon

9 Balas

tengok jenis baju tersebut..jika jenis cpt turun warna kena asingkn masa membasuh..jika xde turun warna baju tersebut..blh bsuh campur skali dgn baju putih yg lain 😉✌ #tapxbisou

klau bju baru beli takut luntur warna klau bju dah lama basuh seklikan aje ngan putih hahahah

dlu saya asingkan. skrg tidak sdah.

kdg ye kdg x

Tidak 🤭

Campur

ya