MINTA PENDAPAT

Assalamualaikum mummy ?? Nak mintak pendapat.. Ank kedua sy dh nk masuk 3tahun bln ni.. Tapi masih lgi nk mengempeng..biasa akan minta bila nak tido @bergaduh dgn abg dia?. Sy dh lama tak bagi.. Cuma tak tahan tengok bersungguh2 menangis.. Ada tak cara cmner taknk bagi ank terus mengempeng lagi?

2 Balas

Letak kicap ke atau yg masam kt breast. nnt dia mesti xnk. Akk dulu pn sama.. rasa susah..lastly dia ok

5y ago

Sebelum ni ada try letak sirap.. Tak menjadi. Kejap je jdinya😅 dh pudar wrna.. Nak balik

Sy sapu dgn minyak kapak sikit Di puting, eventually 2mggu br bjaya huhuhu...