Kencing kotor

Asalamualaikum ada tk pngalmn yg mengandung dn kncing kotor.. Sy mengandung.. Tp ada kencing kotor..sy ada alah utk mkn dn minum.. Setiap kli jmp doktor msti msok air.. Ap yg Awa smua buat klau jdi mcm tu.. Skrng sy dh 8 weeks.. Mkn je munth.. Minum pon munth.. Susu anmum tu ok ke??

5 Balas

Sama lah ngn sy. Mkn bubur sikit2 dan minum air guna straw. Tiap kali muntah try minum air garam atau 100 plus. Itu yg sy selalu buat. Ketone kencing sy sampai 4+ sampai warded kt hospital sbb kencing kotor.

makan buah tembikai banyak2 sis .. saya pun xbole minum minum air kosong .. saya makan buah tembikai je .. alhamdulillah xde dh kencing kotor

banyakkan mnum air msak nk kurangkan kencing ktor.. sy Alhamdulillah skrg dh xde

susu anmmum ok je.. sis boleh mnum air kelapa

Anmum gula tggi..better elakkan