Tak Period Lagiiii

Asalammualikum mummy semua.. saya bersalin bulan 10/23 yg lalu. Tapi sampai Hari ni saya masih belum period. Mmg sy BF tapi bukan la 100% BF. Now baby dah nak masuk 7m dh. Tapi saya masih blm period. Siapa Ada pengalaman mcm ni? Normal ke? Masa 1st baby dulu after 3m dah period..risau jgk takut2 melekat balik tak sedar😅😅

10 Balas

ank pertama 13bln xdtg period. yg kedua ni xtaw la bpe lame. normal aje.. nnt pg kk check up baby, try tnye nurse.. ok x ok. xde la risau kn