Cycle period teratur tak bila dh first period after bersalin ?

Hi mommies nak tanya ada tak yang dah period selepas bersalin tapi cycle tak menentu ? Sy period semula 7 bln lps bersalin. Dulu cycle teratur. Tp after period yg first lps bersalin ni sy blum period kali ke 2. Sbb klau ikutkan cycle sy dah period 30/7. Today 14/8. Helpppp ada ke yg masih belum teratur period lps bersalin ? ?

3 Balas

Samma juga... Klaau ikutkan dh lewat 12 hari... Ghisaaaauuu... Anak bru 7 bulan.. pjj... tp dh bersama sblm period pertama..then period... Tunggu2 xperiod2 lagi...

Sama juga sis, risau juga nie

Sama dgn sy sis.