Period tetapi mengandung

Asalam ibu2 semua, saya nak tanya pada ibu2 yg pernah berpengalaman seperti sy skg ni... saya gugur anak kedua pada 17 Jun 2021 tahun ni. Bulan lepas sy period 27.09.21 sehingga 03.10.21. Skg sy baru habis period 5 hari (23 oct smpai 27 oct) dan skg ni sy cek upt positif. Adakah ibu2 pernah mengalami mcm keadaan sy ni??? Rasa keliru pun ada. Sy sertakan gambar ye

Period tetapi mengandung
3 Balas

wasalam saya pernah period waktu pregnat alhamdullilah tiada yang serius , sebaik nya rujuk doktor

Hari ke berapa sis check upt lepas period tu....

better rujuk doktor