PERIOD TAPI MENGANDUNG

hi mommy2. Sy skg keliru sgt2. Hari ni hari ke 5 sy period tapi sikit2. X heavy sgt. Warna pn mcm period biase. Tapi bila cek positif. Ada x siapa mengalami pgalaman mcm sy ni betul atau x ye? Kalau betul, ini baby no3 sy. Tak pernah mgalami situasi mcm ni. Apa perlu sy buat ye?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

PERIOD TAPI MENGANDUNG
6 Balas

kes mcm sy hr tu.. 🤣.ada dtg bulan tp ckit2 je.. tp heran nyawa rs mcm org ngidam. smpai brapa kali suami srh g cek klnik. sy ckp kat suami. sy tak de apa2... last2 suami beli pregnant test .esk sbuh g cek. terkejut tgk 2 garis 🤣🤣.pagi tu jam 8 g klnik cek. sekali dokter scan. dh msuk 4 bulan kandungan... 🤣.kali pertama kena mcm nie. ank no 6.alhamdulilah.skg dh nak msuk 7 bulan kndungan sy

2y ago

sikit2 tu berapa hari ye

semog dipermudahkn sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Saya masuk 2bulan lewat period, 1minggu lalu ada cek upt tapi kabur 2 line. Lepas tu pagi tadi ada keluar darah sikit tapi bukan macam period. Then pukul 8 malam keluar darah lagi seakan period. Adaka sebab hormon saya tidak ok? Atau pregnant?

prnh dgr kes mcm ni , period mcm biasa sepanjang kehamilan.. smpi2 baby dh besar gerak2 dlm perut bru perasan tgh hamil

sy 5w ada kluar darah coklat mcm period ..slma 3 hr.. tp xda apa pon. cuma klu rsa nak lega..better pi cek.

Go klinik scan sis.. Mg ad rezeki sis..

2y ago

Smg sis n baby slmat sampai mlahirkan.. Dia mcm sporting jelah tu not bleeding.. Doakan sy jg ye..