Ada kah saya hamil? Walaupun upt - ve

21 ogos 2021 sy period, 22 ogos 2021 sy ambik vaksin dos ke2. Period sy mcm biasa juga selama 7hari tapi smpi harini sy belum period lagi. Ari ahad lalu sy ada cek upt tp - ve. Namun smpi skg sy rasa mual, pening, kerap buang air kecil dan buang angin... Ada yg pernah alami benda yg sama tak? #pleasehelp

1 Balas

Boleh cuba pergi klinik utk scan, klu tk nmpk jgk request nk check beta HCG level melalui darah. Ni je yg blh confirmkan pregnancy selain tgk tanda2