Due baby

Arini last cek up sblm kena serah diri esok... Alhamdulillah doa d makbulkan, baby dh pusing smula( sblm ni baby songsang)... So plan doc tuk czer 13/1 x jd... Plan tuk induce 8/1 pn x jd... Doc bg pluang baby kuar sndri bila tiba masanya... Umi xyah risau2 cuak dah.. Skrg just concern jaga diri, jaga prgerakan baby, n tanda2 brsalin mcm biasa... Smoga baby kuar ikut date asal 20/1/20

2 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis..rezeki dpt normal last2 ye..😊

Semoga dipermudahkan sis