Alhamdulillah , sya slmt melahirkn baby boy pd 13/8/19 jm7.10 mlm .. sepatutnya hari tu sya kena induce , tp bila doc cek bukaan da 2cm then doc change plan tuk pasang belon .. tepat jm4.30 doc masuk kn ke PAC tuk pasang belon , tnpa cek pembukaan walau saya da maklumkan yg sya da ada darah kuar .. doc masuk kn belon dan suddenly belon pecah dlm rahim . When doc pakar cek da 6cm pembukaan .. dan doc trus masuk kn ke LR .. 6.50pm pembukaan da 8cm , 7.05 10cm full ... Alhamdulillah 7.10mlm selamat la baby boy sya yg d beri nama Isaac Harraz Naufal Chong sbrat 2.30kg

38 Balas

Al-hamdulillah selmt smua nye yew sis.. spupu sy ckp msuk belon sakit.. sy nie pn tnggu buln november sb 12 thun lama nye x berank🤣moga di permudh kn urusn sy nti.. amiin..

Alhamdulillah. Tahniah sis atas kelahiran baby boy, syukur smuaY bjln dgn lancar n baik2 sja. Selamat bpantang, jaga diri n baby ye. Tahniah

5y ago

Alhamdulillah sis ,, thanks

Alhamdulillah, tahniah sis 👏🏻👏🏻👏🏻

kire xlme la yer tggu.... seram sejuk... dgr bersalin..

5y ago

ada apa2 amal dlm mknn yg mudah bersalin ke

Alhmdulillah ..tahniah sis..selmt brpantang😘✌

5y ago

Sm2 kasih 😉✌

Alhamdulillah tahniah sis... Selamat berpantang..

5y ago

Alhamdulillah .. makasi sis

Alhamdulilah tahniah... slmat bpantang..

Alhamdulillah tahniah dioermudahkan semuanyeee

5y ago

Alhamdulillah .. ye sis Syukur d permudahkan

Tahniah. Selamat berpantang sis😊😊💐

Alhamdulillah tahniah ye sis . slmat brpntg