?

Ari kemarin sy checkup, check hb 10 jea, pastu misi ckp cuba laa cek jari belah kanan laa pulak Sbb yg 10 tu jari belah kiri.. Bg laa jari belah kanan check naik 11. jadi pas2 jelaaa hb sy tu.. Persoalan sy mmg darah jari kanan n kiri x sama ke?

1 Balas

ade jgak tukar kiri kanan.. sy ni mula ccuk jari, 10.0.. nk amik kt lengan, da cucuk2 x dpt darah nye.. last2 amik kt tgn.. 10.0 jgak result.. motif sgt sampai 3 tempat tapi result sama je.. mcm2..

4y ago

3 tempat 😅