selalu tidur mngiring belah kanan saja ?

33week kerap sngt mngiring belah kanan .. orng kata lebih baik mngiring belah kiri kan sbb senang drah mngalir ke janin .. tapi xselesa laa tidur belah kiri .. mcm mn erkk .. kena ubah juga ka ?

2 Balas

sy pun x blh tidur mengiring belah kiri😁brp minit je blh tahan..terus sesak nafas pulak senak perut pun ada😂😂... mngrng belah kanan selesa😁.. sy ada support perut sy dgn bantal ... telentang / meniarap je x blh.. kira ke kanan ke blh je😁

1y ago

sama la sis .. bnyk guna bntal keliling lgii

tidur memana pun ok je kiri/kanan. yg penting jgn meniarap/terlentang ok? bila dah sarat ni ikut mana selesa. tp kalau nk pusing kiri juga & tak selesa, boleh letak bantal lembut bawah tepi perut.

1y ago

tq wak sharing