Adakah anda rasakan aplikasi theAsianparent Malaysia ini membantu anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2062 respon

16 Balas

Sangat membantu terutamanya dalam aspek umur anak. Saya anak 2 orang rapat 1 tahun 1. Jadi dengan aplikasi ini saya boleh nyatakan umur anak dengan tepat serta semak perkembangan anak. Selain itu saya dapat baca beberapa artikel yang mengandungi ilmu keibubapaan dan banyak maklumat yang saya dapat perolehi dari pelbagai aspek dan cerita.

Ya, sangat membantu #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Sgt2 membantu😊😍 #TAPactiveusers

Ya 💖 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

sangat membantu! terbaik la app ni

Sangat membantu ❤️

sangat membantu.

sangat2 membantu

ya sgt mmbntu

sgt mmbantu