Nafkah suami

ape yg perlu sy lakukan? sy sdah berkahwin 2tahun..mempunyai anak sorang yg skrg berumur 1 tahun..suami seorang yang tidak ade masalah terhadap nafkah kewangan..Alhamdulillah cukup..tapi sejak melahirkan anak smpi sekarang suami tidak pernah menyentuh saye..which is lebih kurang setahun..sy rase down sgt,tapi tak tau nk buat mcm mne..sy pernah try nk goda die..tapi die tolak..

1 Balas

Ada pernah ajak bincang tk? Slow talk, luahkan rasa hati. Mungkin ada salah faham atau suami takut badan puan still perlukan rehat.