peranakan jatuh..

Ape yg perlu kita buat bila peranakan jatuh... Nk urut tp kandungan bru 8week...tkt jd ape2 kt janin... Xbleh angkt berat selain tu kita xbleh buat ape lg.. Boring bila xbuat ape2 dah la tgal dgn mak mertua...

2 Balas

Sy pun jatuh peranakan masa awal preggy , solution ny , sy p berurut dgn bidan . . Alhamdulillah peranakan balik kedudukan asal & kandungan oke je slamat . . Yg penting , org yg urut tu berpengalaman . . 😁

5y ago

Dh g cek tp bidan xdpt nk urut...sbb peranakan dh kt bwah sgt2 bila2 mse je bleh jatuh...nk kene tggu 5 6 bulan bru dpt urut naikn...

Mcm mana tau peranakan jatuh?

5y ago

Tu bkn bidan. Bidan hanya yg terlatih. Tu tukang urut. Lg 1 peranakan mn boleh jatuh. Better pg hospital cek dgn doktor.