Gugur

Saya pregnant 10weeks..td p scan doc kata saya mybe keguguran sbb bila scan xde hearbeat n janin mkin kecik..tp janin tu masih ada..cmner ea nk buat janin tu jatuh sndiri tnpa buat DnC..doktor suh tunggu n seminggu lg repeat scan..klau still ada buat DnC..Ada ape2 petua x supaya janin tu jatuh sndiri tmpa buat prosedur tu

2 Balas

Saya haritu minum minyak habbatussauda , minyak ni utk kecutkan rahim dan bila kecut cepat gugur janin . kita sama gugur kandungan 10weeks. atau sis boleh buat senaman squat.

5y ago

ok2..nnti saya cri kt farmasi..tq tau

Blh dptkn 2nd opinion dlu sis.. Cuba ke klinik lain dlu. Klu dh sah, sama jer xde heartbeat, tngu janin kluar atau dnc. Ikut saranan doctor.

5y ago

👌👌👌..tenkiu ye 😘