peranakan jatuh

saya sudah melahirkan ,anak sy usia 3 bln..saya peranakan sy jatuh ..saya rase tak selesa di bila berdiri lama atau mencangkung, mcm ade sesuatu di kawasan lubang faraj yang tersembul.. ape perlu sy buat? boleh ke naik kan semula sendiri tnpa perlu ke doctor#pleasehelp #1stimemom #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

boleh naikkn sendiri dgn cara buat senaman kagel @cari tukang urut yg btl2 pndai ttg ini .jika ada duit lebih blh try g rumah hutan bonda rozita mintk husband hntarkan untuk try berubat di sana..kalau hsptl pula jika terkeluar dia tgk juga mcm mana .jika blh masuk dia akan masuk tgn dan tolak ke dalam semula atau kalau serius keluar abis dia akan buat pembedahan.. .. kalau cara lain kena letak kaki dekat dinding kita baring mcm jd bentuk L kaki ke atas stand pada dinding kemudian masa letak kaki macamtu urut perlahan lahan dari bahagian ari2 tolak arah ke atas menghala ke perut buat banyak kali banyak mana kita mampu buat dekat kedua belah kiri kanan buat serentak...urut perlahan2 tolak naik ke atas contoh letak kaki ke dinding macam dalam gambar saya tunjuk ni..tp kena angkat punggung sikit ms dah angkat sikit tu baru urut tolak ke atas..guna hujung jari rapatkan semua jari kemudian agak2 rasa mana peranakakn kita tu..kita tarik dia ke atas.... by mesej ni sush sikit nk jelas kan..harap puan faham la apa saya nak sampaikan dan dpt membntu puan..mg cpt sembuh..aamiin.. di sini saya sharekan teknik senaman kagel . https://vt.tiktok.com/ZSef7hxgk/ https://vt.tiktok.com/ZSefWwjTF/ kalau cara lain kita boleh buat sesi bertungku bertangas pn blh membantu juga .. ni saya share link nya di tiktok... https://vt.tiktok.com/ZSefWEqyV/