demam dan batuk

saya skrng 34minggu,tdi saya pergi klinik berbayar untuk dapatkan rawatan(swasta)..ubat yg diberi antibiotik,ubat demam,selsema,batuk..persoalan disini selamat /xde pe2 effect ke kt bby kalau saya mkn..saya nk mkn dri petang tadi..tpi ramai yg ckp berani ye mkn ubat ni..saya jadi keliru cmpur takot..terima kasih atas jawapan yg diberikan

1 Balas

amek dkt klinik kn? bukan beli sendiri. so doctor tau je awk pregnant btul x? so xde issue la nak takut mkn. sbb doctor bgi ubt ikut ibu mengandung. selamat la utk dimakan. jgn ikut ckp org, ikut ckp doctor yg bgi ubat tu. die lagi tau condition bdn awk dari org2 yg bekata kata tu.