Batuk Selsema

Mase saya bru 5 weeks pregnant.. Saya tibe2 batuk, demam and selsema bersin2 kaw2 taw.. Saya sampai risau bila nk batuk n bersin.. Takot yg at dlm perut ni jadi ape2 ke an sebab kan cm kite menekan kalau bersin tu.. Pastu kan bile batuk cm bergoncang kan perut.. Huhu pastu g klinik alhmdlilahh dktr bgi ubat batuk dgn selsema.. 2 ary alhmdlilahh elok.. Nk mkn ubat batuk sebarangan xbrani.. So tnye doktor dulu

1 Balas

If nak batuk bersin sis kena ampu dgn tangan kt perut or duduk tau. Taklah risau sgt.