Telinga bernanah

Ape punca telinga baby bernanah yer..baby sy nk masuk 5 bulan..dia selsema baru je nk baik..tp sakit telinga plk..tgk ade byk tahi dan bernanah..kalau pegi klinik doc buat mcm mne

Telinga bernanah
3 Balas

smlam saya pi klinik sbb anak saya pun mslah sama. DR ckp sbb masuk air ketika mandi then kita x lap elok2. DR bgi ubat titis . Alhamdulillah anak saya dah okeh skrg.

1y ago

ouh yeke..dh pegi klinik tp doc bg antibiotik xbg plk ubat titis