Bcg anak bernanah

Hai..klau bcg anak bernanah nk buat mcm mne ye ? Anak sy smpai demam sbb bcg tu bernanah

Bcg anak bernanah
4 Balas

Normal je sis...klu menanah mkna nye ada tindak blas...ank sye pun ada nanah jg kt bcg dia tu...kt buku ank pun ada kertas kecil tu yg utk bcg...

Memang akan brnanah..jangan diusik..Nurse xde bgtau ke? Klu baby demam tu mgkin kebetulan..

normal. jangan usik. nanti akan okay sendiri.

mmg baby akan demam ke

2y ago

emm baby saya pun kena macam ni. tapi takde demam. okay jee. mungkin faktor lain? tak pasti.