Telinga bernanah

Ade tak kat sini anak dye (1tahun 2 bulan) #ingintahu telinga selalu bernanah. Pergi klinik.. dr bagi antibiotik n ubat titis. Bile habis makan antibiotik, dah 3-4 hri bernanah semula? Macam mana ye nak buat.. bulan ni dah 3 kali anak makan antibiotik..

3 Balas

anak saya jadi masa umur 6 bulan,pergi pakar dia bagi antibiotik gn ubat titis pastu suggest guna sterimar sbb baby selsema, kerap2 sedut hingus jgn biar byk. Saya 3x appointment Alhamdulilah sekarang telinga anak dah ok.

Awak ada korek atau anak ada masukkan benda dalam telinga ke?

1mo ago

Tak de pun. Dr ckp sebab selseme. Tapi anak mmg selseme. Susah nak baik

Mungkin air mandian masuk telinga ketika mandi..