Telinga bernanah

Ape punca telinga baby bernanah yer..baby sy nk masuk 5 bulan..dia selsema baru je nk baik..tp sakit telinga plk..tgk ade byk tahi dan bernanah..kalau pegi klinik doc buat mcm mne

Telinga bernanah
2 Balas

cepat g klnik..nnt jd jangkitan plak.biase doc bg ubat titis..klau antibiotic sy x pasti kalau umo camtu.kesian bb..x nangis ke.satu lg awk ckp sblm ni selsema kdg2 tu pn penyumbang jgk

1y ago

dh pegi klinik.. doc bg antibiotik tp dia mkn jd cirit birit n naik ruam so sy stop bg..skrg dh ok dh

smlam saya pi klinik sbb anak saya pun mslah sama. DR ckp sbb masuk air ketika mandi then kita x lap elok2. DR bgi ubat titis . Alhamdulillah anak saya dah okeh skrg.

1y ago

ouh yeke..dh pegi klinik tp doc bg antibiotik xbg plk ubat titis