Pening

Ape nk buat yea untuk kurangkn pening kepala. trimester 1. Baring je dr pagi smpai mlm.. Nk buat keje pn tak boleh, kepala berdenyut2. Huhu...

6 Balas

Morning sickness mmg mcm tu sis.. Rasa nak baring je... Boleh sapu minyak angin dan rehat secukupnya..

Mandi dengan kerap, minum air masak banyak2. Kalau loya , boleh try makan buah tembikai.

sm ler sis..aduhai xthn btl..rs nk nngs je tp thn je... esk dh ml koje..huhuhu

Sapu or hidu bau minyak yg berangin.cap kapak pon blh

Sdri hilang yu bila da bsr ckit prut😊

Buah tembikai boleh makan yea, sis?

5y ago

Boleh je. Saya makan utk kurangkan loya. Sambil tu dia buatkan kita stay hydrated. Tak lalu nak minum air masak.