Pening

Sejak pregnant ni sy kerap pening kepala . Boleh tak thu ibu ibu yg mengalami pening mcm sy buat ape nk lega kan pening tu ? Sy cuba berehat , baring tido, tp bila bangun tetap sama jugak . Nk ambil ubt rasa was2 dgn kandungan .

1 Balas

sama macam sy.. bila sy tnye mintk tips, "normal pregnant cmtu".. kalau boleh sy xnk mkn ubat.. mkn pn mcm x lut.. ermmm sabar je la... sy kalau pening, sy mndi air suam basah kepala.. tips google kata, boleh tuam sejuk atau panas, boleh pakai limau, boleh kluar amik angin..