4bulan 25hari

Anak sape yg suke berkepit je dgn kite smpai nk buat keje ape pn xboleh. Mcm mane nk buat yea...

3 Balas

ank prtMa sy dlu mcm tu . cara sy sy trpkse psg stroller dlm rumh letk dlm tu bg ank nmpk sy . bru dy xmenagis meragam . nk ke tnds pn trpkse bkk pntu letk dy dpn tnds tu dlm stoller . tu je cara sy dlu sis .

sama lah saya puan,x nak ayah di dan abg2 di dan org lain.Saya pun risau juga.Abg2 di x ada pula mcm tu masa kecil.

Buka tv.. Cerita karton or something yg dia suka..