kelura air mcm jernih serta keputihan

Apakah tu air keputihan atau ketuban tapi sikit. Xde rasa sakit baby aktif brgerak.. Skg sy 33weeks 6days... Sape ade pengalaman x mcm sy..NORMAL x?

2 Balas

Sy dlu pnh kluar air ketuban awal.basah sluar..mmg xde rse sakit apa..pantau grakan baby..melalui scan dpt thu afi bkurang..

5y ago

Kalo sikit je tu mungkin bkn ketuban..kalo risau next scan tny doc afi air ketuban brpa, berkurang or x..Masa sy dlu xkluar dgn keputihan pn.

Sis dh g jmpe doc chck?