Keputihan Dan Air Jernih

Salam mom2 sekalian sy sekarang 31w, masuk 31 w ni sering sangat keluar air putih jernih xde bau dan keputihan y putih tu.. Keputihan tu sy tau, tapi y sy confius air jernih tu.. Ke memang tu keputihan jugak? Kdg2 trasa mcm kencing bila y putih jernih tu keluar.. Normal ke tak tu?

5 Balas

sis ad pergi consult doc x pasal ni.. sbb sy pun cmni.. da 39wk.. doc ckp ap?

Kalau ragu2..jumpa n tnya Dr sis. De boleh confirmkan..inshaAllah 😊

better cek doktor. Takut ketuban leaking.

Hormon sis kalau keputihan masa pregnant.

jumpa doktor