Confuse air ketuban atau keputihan

Salam. Hi mommy semua. Sy dah nak masuk 33 weeks camtu. Sy confuse smlm mcm ada air jernih + keputihan dekat spender sy. Sbelum nie ada keluar keputihan tp xde la mcm smlm. Dia mcm basah sikit. Sy xtau nak risau ke apa. Help #firstmom 😭

2 Balas

wassalam. kalau awak rasa air tu jernih semacam & tak pasti, boleh terus ke pac tau sbb takut tu air ketuban leaking & air ketuban berkurangan. nnt dia buat swab nak tgk air ketuban ke cuma keputihan. sbb aritu saya pun rasa ada benda meleleh & terus ke pac. nasib baik cuma keputihan

1y ago

Ok mommy. Thankyou. Inshaallah pasni akan lg alert bab nie

Ketuban dia akn keluar sekali banyak. Cuba pkai pad & tgk ada keluar lg tak. If tak ada, itu cuma keputihan shj

1y ago

Hehehe. Tu la takut tiba2 je kan kita xready lg