cecair

Hii.. Nak tanya.. Berapa harini sy rasa ada cecair jernih keluar. Sy xtau kalau ia kategori keputihan.. Tp bole rasa dia kluar mcm air je.. Tapi sikit je la.. Hari2 seluar basah sbb cecair jernih ni kluar. Skg bru 34w. Tak rasa apa2 sakit lg lh.

1 Balas

Keputihan ada kalanya jernih dan boleh rasa dia mengalir keluar tapi tak lah tekstur nya sama macam air. Sis rujuk ada doktor tak? Bimbang juga kalau air ketuban kurang.

5y ago

Miggu lps da scan. Smua ok.. Harap ianya keputihan je la.. Cuma tekstur dia rasa mcm air la.. Tu yg risau.