Pantang Larang Kehamilan

Apakah pantang larang semasa hamil yang paling mengarut anda pernah dengar?

Pantang Larang Kehamilan
20 Balas

jgn suka tido nanti payah nak beranak , buat kerja jgn separuh jalan nanti anak nak keluar pon separuh jalan adoi kalau dah pengsan kena bt jgak kaaa bagi habis baru pengsan hahaha

5y ago

betoi tapi sekarang suami tkmampu lagi tambah2 skrang saya tgh menunggu hari ,, saya taksuka kdg2 owg tua bt keja sikit2 mengeluh adoi adoi adoi laa padahal masak jaa pon yg kita ni dalam satu masa bt lebih pada dia takmerungut pon walaupon penat dgn keadaan cmni ..