Pantang larang ketika hamil ?

Disebabkan saya sering tertanya2 dan ada nampak mommies lain pun bertanya so sini saya kongsi hasil bacaan saya dari internet 😁 https://siraplimau.com/pantang-larang-ketika-hamil/ #kehamilan #pantanglarangkehamilan

2 Balas

good sharing btw.. but i believe this new mommies will still asking same question every single time..

3mo ago

hahaha kann, mna yg rajin jwp tu bguslah 😁

bagi sy xde pantang larang... yg penting masa mengandung ni kena jaga percakapan.. tu ja

3mo ago

lain org lain pendapatnya 🤭tp time ngandung mmg byk nk kna jaga ☺️