Pantang Larang Ketika Hamil Untuk Suami Isteri Yang Perlu Dielak!

Pantang larang bukanlah untuk menyusahkan ibu hamil, tapi untuk memastikan keselamatan janin di dalam kandungan. Ada sebab mengapa anda perlu patuhinya...

3 Balas

Assalamualaikum ,sy nk tnya ..kalau kita tak tahu kita mengandung tapi kita download the asian parent ni dia kata dah 6 minggu 4 hari , adakah betul atau salah ? Walau kita tak pergi hospital untuk check up dengan doc ?

👌🏻

👍