Sesi Tanya Pakar Bersama En. Arjuna Raj, Ketua Pegawai Strategi di LittleLives

Apakah maksud pendidikan awal kanak- kanak? Tahukan anda pembelajaran awal kanak-kanak amat penting? Persepsi ibu dan bapa juga memain peranan tehadap minda anak anda. Kanak – kanak ini ibarat kain putih yang perlu dicorakkan oleh ibu bapa. Sebagai ibu bapa, kita harus bertanggungjawab untuk memastikan anak kita berada dalam peringakat pembelajaran yang betul. Mari tanya soalan anda tentang apa yang ibu bapa perlu tahu mengenai pembelajaran awal kanak – kanak, bila patut bermula dan apakah teknik/kaedah yang betul Bersama En. Arjuna Raj, Ketua Pegawai Strategi di LittleLives pada 20 Januari 2022, Khamis. * NOTA: Soalan diluar daripada waktu yang dibenarkan atau diluar daripada topik tidak akan dijawab dan mungkin akan dipadam.

Sesi Tanya Pakar Bersama En. Arjuna Raj, Ketua Pegawai Strategi di LittleLives
18 Balas

Hi doc , sakit apa ya mcam nie ? And ubat apa yang patut letak ?