Parents, Please Stop This!

Dihina kerana paras rupa oleh rakan sebaya sudah cukup memedihkan buat kanak-kanak, bayangkan pula jika ia dilakukan oleh ibu bapa sendiri.. Jaga-jagalah dengan kata-kata anda pada anak ya, parents. Jangan terkejut, kanak-kanak juga boleh mengalami depresi!

Parents, Please Stop This!
1 Balas

mengutuk ciptaan Tuhan serupa dengan mengutuk Yang Maha Mencipta.. saya tak nampak point ibu bapa sanggup hina fizikal anak, sedangkan anak hidup membawa genetik ibu bapa dia sendiri.. semua yg dianggap kurang tu datangnya dari keturunan ibu bapa dia jugak..