anak langsung xnk mkn

apa yg sy perlu buat ye..anak sy sejak umor setahun ssh sgt nk mkn..bdn die kurus dah skrg..berbeza dr msa die umor bby dlu..bambam..sy risau sgt..dua hari ni lagi la bergantung susu bdn sy je.Lgsg xnk mkn .puas sy pujuk sy paksa die makan.xlarat dah bgun duduk ,bgun duduk nk suap die.siap pggil ayhnya plak tlg suapkan.tetap xnk..Sy buntu..KLO kes mcm ank saya ni kene rujuk hospital ke ye..risau sgt hati ni..sedih ank xnk mkn mcm ni..ibu mna sggup lihat ank membesr tnpa makan.. hari2 dok nangis.risokan die

2 Balas

Boleh cuba bagi multivitamin dgn lysine untuk tingkatkan selera makan. Selain tu, boleh juga cuba bagi makanan yang berbeza untuk lihat apa yg dia suka. Contoh, anak saya xsuka labu tapi suka lobak dan ikan. Kalau anak puan xsuka bubur nasi boleh cuba mee, pasta, roti, kentang lecek.