Air kosong

Ank sy umor 8 bln tp ssh sgt nk minum air masak.AGK2 KLo bf je xpe ke leps mkn..pening dh ni..kasi je air mesti die kluarkan balik

3 Balas

tak apa sis. tak ada masalah. asalkan dia minum susu macam biasa. tak banyak minum air masak pun takpe. anak saya dari bottle susu ke botol sedut sendiri. lama lama dia akan belajar minum air masak sendiri. memang baby akan keluarkan balik air masak tu. nanti lama lama pandai dia minum. macam anak saya.

and anak saya macam anak sis jugak lepas je makan nak bf tidur. hahaha. jangan risau. baby belajar setiap hari. kalau suap makan tu sediakan je cawan air masak tu suap guna sudu.

kena jgk slow2 ajar. Sbb dh 8bulan. Nnt takut sembelit plk xminum air masak.

4y ago

ada follow group fb happy food baby? Kt situ dia bg tips utk air masak ni.